More

  ZDI:Mărturii în exclusivitate ale supravieţuitorului accidentului aviatic. După decolare, s-a oprit elicea!

  Array

  Au apărut primele informaţii privind cauzele producerii accidentului aviatic de sâmbătă, de la Tătăruşi. Procurorii de caz îl vor audia astăzi, oficial, pe supravieţuitorul accidentului aviatic, însă au stat de vorbă cu el şi ieri. Acesta a dezvăluit că imediat după decolare a observat că elicea avionului s-a oprit. Atunci, pilotul avionului a devenit agitat şi a tras de manşă în stânga, bănuind că vrea să încerce să aterizeze pe un petic de pământ care tocmai fusese lucrat. De la decolare şi până la prăbuşire, totul a durat în jur de un minut.

  Mihăiţă Nechifor, cel care a supravieţuit accidentului aviatic de sâmbătă, a vorbit ieri cu anchetatorii care investighează cauzele producerii accidentului aviatic de sâmbătă, din comuna Tătăruşi. Acesta le-a spus că a mers la avionul respectiv şi şi i-a dat 100 de lei pilotului, pentru “o plimbare” prin aer. Imediat după ce a luat loc pe scaunul pasagerului, pilotul Traian Ungureanu, în vârstă de 60 de ani, i-a spus pasagerului său “să nu pună mâna pe nimic, şi să nu atingă manşa, în caz de ceva”. Acest avertisment a fost făcut de către pilot deoarece avionul de tip ULM are dublă comandă, adică şi pasagerul are manşă pe partea lui. După ce Nechifor s-a urcat în aparatul de zbor, în momentul în care avionul lua altitudine, pasagerul a observat că elicea avionului s-a oprit, iar pilotul “a început să dea semne de agitaţie”.

  CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet