23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

„Zbura” cu mașina prin Târgu Frumos

- Advertisement -

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Târgu Frumos au acţionat pe linia monitorizării şi controlului traficului rutier, respectiv pentru depistarea conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză.

Au fost legitimate 52 de persoane şi controlate 41 de autovehicule.

De asemenea, a fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.715 de lei, dintre care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru defecţiuni tehnice ale autoturimelor, 1 pentru depăşire neregulemantară, 6 pietonilor care traversează neregulametar strada şi 11 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere, dintre care 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 1 pentru depăşire neregulamentară.

Spre exemplu, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, întrucât a condus un autoturism marca Dacia, pe DN 28 A, pe raza localităţii, cu viteza de 104 km/h, limita legală fiind de 30 km/h.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow