11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

„Zbura” cu mașina prin Miroslovești

- Advertisement -

„Zbura” cu maşina. Cu peste o sută de km la ora a fost depistat de către poliţişti un şofer care circula pe o stradă din comuna Miroslovești. Bărbatul din Bucureşti a rămas fără carnet de conducere şi a fost amendat cu 945 lei. Nu este singurul caz. Duminică, poliţiştii au dat zeci de amenzi de peste 19 mii lei.

102 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pe parcursul zilei de 1 noiembrie de către poliţiştii din Paşcani şi comunele învecinate în urma unei acţiuni de prevenire pe străzi. Astfel, au fost 24 de şoferi amendaţi pentru că circulau cu viteză, 5 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 20 pentru abateri comise de conducătorii de vehicule cu tracţiune animală, iar 51 pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 19.105 lei.

În urma acţiunii a fost reţinut un permis de conducere pentru viteză neregulamentară. Cel în cauza este un bărbat în vârstă de 34 de ani din Bucureşti. El a fost depistat conducând un autoturism pe DN 2 în localitatea Miroslovești cu viteză de 108 km/h. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. 195/2002 cu amendă în valoare de 945 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow