3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022
Array

Zăpadă pe drumurile judeţene

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate noaptea trecută, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) au scos pe drumurile judeţene zeci de utilaje pentru a îndepărta zăpada de pe partea carosabilă.

„Se circulă destul de greu în acest moment, dar deocamdată facem faţă cu toate utilajele din dotare. Lucrăm pe toate fronturile pentru a putea ţine drumurile în funcţiune“, a spus Daniel Minciună, directorul DJADP.

De aseară, pe drumurile judeţene au fost scoase opt autogredere, 14 camioane cu lamă şi sărăriţă. În zonele Paşcani şi Târgu Frumos, deoarece situaţia este mai dificilă, numărul camioanelor de deszăpezit a fost suplimentat cu câte unul.

În schimb, primarul Gheorghe Nichita a declarat că a pus echipajele de deszăpezire la treabă.

„Toate secţiile de votare sunt funcţionale. Am vorbit dimineaţă şi am trecut în revistă toate comunicările de la secţiile de votare. Toată seara s-a lucrat, drumurile au fost deszăpezite pentru ca oamenii să poată merge la vot. Sperăm că vom putea rezolva problemele de la Cotnari şi Răducăneni. Avem un echipaj trimis în Galata, unde se lucrează la lopată, pentru că utilajele de deszăpezire nu pot ajunge. În acest moment nu există nicio problemă la secţiile de votare, pentru că am luat legătura din timp cu echipajele şi vor interveni pe toate drumurile comunale“, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Sursa Flacara Iasului

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow