22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Zăpada depusă: chinul şoferilor, bucuria copiilor

Ninsoarea cazuta de aseara in tot judetul Iasi a dat batai de cap soferilor, a pus in miscare autoritatile locale si a oferit bucurii copiilor. De dimineata, la Pascani, utiliajele de deszapezire misunau prin tot orasul iar la Motca, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat in sant. Singurii care s-au bucurat au fost copiii, care au iesit la sanius.

A fost cod galben de ninsoare astazi pana la ora 11:00, in tot judetul Iasi. Zapada depusa a dat batai de cap soferilor iar autoritatile au trimis pe cei responsabili sa curete strazile si trotuarele. La Pascani, utilajele de deszapezire au iesit inca de la primele ore ale diminetii pentru a curata drumurile. Pe Esplanada, la 11:00, se lucra de zor pentru indepartarea stratului de omat depus.

In localitatea Motca, o masina a derapat pe asfaltul acoperit cu ninsoare si a intrat in sant, fara insa sa fie avariat.
Copiii sunt aproape singurii care se bucura de zapada depusa. Au iesit afara din case pentru a se da cu sania sau pentru o bataie cu bulgari de omat.

Teodora, de 8 ani, are nasul si mainile inghetate. Aluneca in picioare pe un morman de zapada si se bucura de fulgii noi aparuti. Stie chiar si poezii despre iarna.
Mentionam ca potrivit meteorologilor, in judetul Iasi vor fi ninsori moderate pana maine, la ora 11.00 si pe alocuri se va forma polei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow