8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

You are the champions! Sportivii pășcăneni au ajuns acasă – VIDEO

You are the champions! Pe aceasta melodie au coborat campionii europeni la arte martiale, care au participat zilele trecute la Campionatul European de Qwan Ki Do din Zurich, Elvetia. Emotiile au fost coplesitoare pentru toti cei care i-au asteptat cu flori si aplauze, iar lacrimile nu au lipsit de pe fetele sportivilor, care povesteau celor dragi despre momentele frumoase din competitie si mai ales starile prin care au trecut.

Qwan Ki Do Pascani 2

La competitie au participat peste 200 de sportivi din 15 tari, iar imnul Romaniei s-a auzit de 6 ori, sportivii din lotul national reusind sa castige 6 medalii de aur, 7 de argint si 8 de bronz. Competitia a fost destul de dura, insa antrenorul lotului, Teodor Nica spune ca echipele de lupta centuri negre baieti si lupte arme au reusit sa fie cele mai bune, castigand toate meciurile, din intreg concursul.

Qwan Ki Do Pascani Teodor Nica

Lotul national a fost format din 40 de sportivi, dintre care 10 din Pascani, cei din urma aducand 6 medalii de aur, 2 de argint si 2 de bronz.

Qwan Ki do Pascani 1
Ionut Parju practica acest sport din anul 1990, iar pe parcursul celor 23 de ani a participat la numerose competitii nationale, europene si mondiale, de unde s-a intors, tot timpul, cu medalii si cupe. Si de la cel mai recent concurs s-a intors cu doua medalii de aur si una de argint. Emotionat a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi.

Qwan Ki Do Pascani Ionut Parju

Pentru Maria Grigoras a fost primul Campionat European la care a participat, iar emotiile au fost pe masura. Rezultatul a fost unul bun, venind acasa, la Pascani, cu doua medalii, una de argint si una de bronz. Un inceput bun pentru o campioana care doreste sa mearga si la Campionatul Mondial, de peste doi ani ce va avea loc in Belgia. Parintii o sustin si o incurajeaza, ei fiind cei care au inscris-o in urma cu cativa ani la antrenamentele Clubului Long Ho din Pascani.

Medalie de aur a castigat si Razvan Rusu, la proba tehnica, dar si – Eduard Toma, Ștefan Cîșlariu, Andrei Secară. Locul 3 – Centuri Negre Feminin a fost ocupat de pascaneanca Simona Grigoraș.

Qwan Ki Do Pascani 3

Toate costurile necesare transportului, cazarii si echiparii sportivilor au fost asigurate de clubul Long Ho Pascani si Consiliul Local impreuna cu Federia de Arte Martiale. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow