27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Weekend romantic departe de casă, de Ziua Îndrăgostiților. Pachete promoționale la agențiile de turism

Weekend romantic departe de casă, de Ziua Îndrăgostiților 

Pachete promoționale la agențiile de turism

Pentru cei care vor să facă o escapadă, mai ales că un motiv ar fi și sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților au acum la îndemână zeci de oferte de a petrece o seară romantică departe de casă dar și să viziteze orașele mult căutate de turiști din toată lumea. De asemenea, agențiile de turism au pregătit și reduceri substanțiale la pachetele pentru concediile din vara acestui an.

Agențiile de turism au scos ofertele pe masă pentru a acoperi toate pretențiile clienților, de la cei care preferă un loc liniștit sau cei care vor aglomerație și distracție. În acest weekend, reducerile sunt pentru buzunarul turiștilor care vor să plece departe de casă.

De exemplu, în stațiunea din Vatra Dornei, pentru acest weekend, 10- 12 februarie, la un hotel de trei stele trebuie să scoateți din buzunar 490 de lei pentru cuplu. În acest preț sunt incluse – mic dejun, cină romantică, acces la SPA-ul hotelului unde aveți jacuzzi, saună și piscină. La sosire o să fiți întâmpinați cu șampanie și desert.

Dacă vreți să mergeți mai departe de casă, la Predeal, de exemplu, trebuie să achitați 539 de lei pe cuplu. Pachetul include două nopți de cazare, în perioada 10 -12 februarie, mic dejun, cină romantică, spectacol cu muzică live, tombolă, șampanie dar și acces la SPA-ul hotelului.

Dacă vreți să plecați din țară, o variantă ar fi un weekend la Viena – Austria. Pentru trei nopți de cazare, la un hotel de trei stele, mic dejun, în acest weekend, cu zbor direct și plecare din București trebuie să achitați începând de la 239 de euro de persoană. Ajunși în acest oraș esre păcat să nu vizitați obiectivele turistice mai ales că aceste sunt în centru sau la câteva stații de metrou.

Tot cu ocazia Zilei Îndrăgostiților sunt pregătite diverse reduceri la pachetele pentru vara anului 2017, condiția fiind ca rezervările să fie făcute în această perioadă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow