6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Weekend plin pentru pompierii pășcăneni

Sfârșit de săptămână plin pentru pompierii pășcăneni. Intervenții în perioada 11 – 14 martie: 

În data de 11.03.2022, la ora 14:10, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat în municipiul Pașcani, strada Grădiniței, pentru stingerea unui incendiu produs în cimitir. În urma incendiului au ars 7 coroane funerare uzate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2022, la ora 15:30, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat în satul Topile, comuna Valea Seacă, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de fum al unei case de locuit. În urma incendiului au ars aproximativ 2 metri pătrați de planșeu din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine.

În data de 12.03.2022, la ora 01:27, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat în municipiul Pașcani, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe aproximativ 200 de metri pătrați, 500 kg de materiale textile, centrala termică și elemente de mobilier. La locul desfășurării intervenției două persoane au primit asistență medicală din partea echipajului medical sosit la locul intervenției. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile.

În data de 12.03.2022, la ora 01:27, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Pașcani, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, izolația și tavanul din scândură, aproximativ 500 kg de diverse materiale textile, diverse bunuri casnice și documentele locuinței. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

În data de 12.03.2022, la ora 10:20, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat în localitatea Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la anexă gospodărească. În urma incendiului au ars o construcție tip seră din lemn și polietilena în proporție de 60%, 2 metri liniari de gard din lemn și aproximativ 0.2 metri cubi de lemn de foc. La proprietatea învecinată au ars 2 metri liniari de gard din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat de funingine și fără sită parascântei.

În data de 12.03.2022, la ora 23:50, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat în localitatea Tătăruși, comuna Tătăruși, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars 4 metri pătrați de lemn din componența planșeului și s-au degradat aproximativ 50 de metri pătrați de zugrăveală. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

În data de 13.03.2022, la ora 17:30, echipaje de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au acționat pe strada Florilor, din municipiul Pașcani, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului a ars 1 metru liniar din grinda de lemn și s-au deteriorat 2 metri pătrați din tavan. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow