More

  Weekend cu ochii pe soferi. Sanctiuni usturatoare, pe strazile judetului

  Array

  ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE LA PAŞCANI

  La data de 11septembrie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea evenimentelor rutiere, fluidizarea traficului rutier, cât şi pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie, în special regimul legal de viteză.

  Au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoarede 11.175 lei, dintre care 22 pentru viteză neregulamentară, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, iar restul pentru alte abateri.

  De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere pentrunerespectarea regimului legal de viteză.

  Spre exemplu, un bărbat de 28 ani, din comuna Vîrteşcoiu,judeţul Vrancea a fost depistat conducând un autoturism pe DN 2, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere, conform OUG 125/2002.

   

   

  IPJ IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI