6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Week-end aglomerat la Spitalul din Pașcani

Sâmbătă și duminică angajații de la Spitalul de Urgențe din Pașcani au avut aproape o sută de cazuri de rezolvat, un număr destul de mare pentru două zile libere din cursul săptămânii.
Astfel, în ziua de sâmbătă s-au remarcat două cazuri ce au intrat și în atenția Inspectoratului de Poliție Iași, care a anchetat situațiile prezentate.
Un bărbat de 38 de ani din Băiceni , mergând cu căruța pe un drum lăturalnic din Todirești, s-a răsturnat din cauza denivelărilor și ajuns în stare destul de gravă la spital. Deoarece avea multe răni de la nivelul feței și capului, acesta a fost stabilizat și trimis de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.
Așa cum declară și reprezentantul Inspectoratului de Poliție, pentru că nu a fost vorba de un accident și nici de circulația pe un drum public, cazul bărbatului a ieșit de sub incidența poliției.
Nu același lucru s-a întâmplat cu alt caz ajuns în aceeași zi la Compartimentul de Urgență Pașcani. O bătrânică în vârstă de 86 de ani din Pașcani, B.Aglaia, a ajuns inconștientă la spital însă după ce și-a revenit a putut merge acasă. Bătrânica s-a certat cu nora ei și pe fondul unor discuții mai aprinse, nora a împins-o și aceasta a căzut și s-a tăiat într-un ciob.
Așadar după o altercație în familie, soacra a ajuns la spital și nora cu dosar penal.
Deoarece e vorba de vătămare corporală, în cazul nurorii, B. Maria, s-a întocmit dosar penal și vor urma alte cercetări ale poliției.
Și aseară a ajuns la spital un bărbat cu leziuni provocate de un accident rutier, dar după stabilizarea lui la Compartimentul de Urgență, acesta a putut merge acasă. Poliția face cercetări și în acest caz.
Numărul de prezentări la spitalul din Pașcani din diferite motive grave sau mai puțin grave este în legătură cu faptul că acest spital este cea mai apropiată unitate medicală pentru localitățile din împrejurimi, având și Compartiment de Urgență.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow