More

  Week-end agitat la Pașcani. Amenzi de peste 6.000 lei pentru scandalagii

  Array

  Sfarsitul de saptamana a fost plin de batai in Pascani si imprejurimi. Mai multe persoane au ajuns pe patul de spital dupa ce au cazut victimele unor agresori. Politisti pascanenii au dat amenzi de peste 6.000 lei, scandalagiilor.

  Un barbat din Topile a venit ieri la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani in stare grava, dupa ce a fost batut de un necunoscut. Tanarul de 21 ani avea rani la fata si cap, motiv pentru care a fost transferat la o clinica de specialitate din Iasi. Un alt pacient de 20 ani, i-a tinut pe medici in alerta ore in sir. Asta dupa ce, baiatul, beat manga, a intrat de mai multe ori in coma.

  Si in Pascani au fost numeroase scandaluri. Politistii au aplanat trei conflicte in noaptea de sambata spre duminica. Unul dintre scandaluri a izbucnit pe strada Avram Iancu, cand doi tineri bauti au inceput sa se injure. Au fost calmati, doar dupa ce au primit amenzi de sute de lei.

  Sase zone din municipiu au fost patrulate de politisti de ordine publica, investigatii criminale si rutiera. In special, barurile si discotecile au fost controlate de oamenii legii. Au fost date 31 de amenzi, in valoare de peste 6.000 lei iar in numai cateva ore au fost legitimate 33 de persoane.

  Mentionam ca si la Harlau au fost date la sfarsitul saptamanii amenzi de 4.000 lei pentru tulburarea linistii publice si nerespectarea regulilor regimului rutier.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp