22.4 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

WC public si dezmat in curtea bisericii de la scari, chiar sub fereastra unui vecin

 

Situatie rusinoasa in curtea bisericii de la baza scarilor din Pascani. De ani de zile, in apropierea mormantului unde este ingropat unul dintre ctitorul bisericii, preot Grigore Cojocaru, impreuna cu familia sa, credinciosii care vin la slujba sau la praznice, obisnuiesc sa isi faca nevoile, chiar sub fereastra casei unui pascanean care locuieste in apropiere. Asta deoarece actualul preot paroh, Neculai Ancuta, nu a fost in stare sa amenajeze o toaleta.

Proprietarul casei, Ovidiu Buduroi, povesteste ca zona respectiva s-a transformat intr-un wc public, nu numai pentru cei care vin la biserica ci si pentru unii trecatori, din cauza mirosului fiind nevoit sa stea permanent cu ferestrele inchise. El spune ca tot acolo sunt aruncate si resturile de mancare ramase de la praznice sau dupa slujbele de pomenire, chiar de preotul bisericii.

Mai mult, proprietarul casei din vecinatatea bisericii sustine ca in garajele din apropiere, preotul bisericii obisnuieste sa consume bauturi alcoolice in compania unor tineri minori de la un centru social din Pascani.

In ciuda insistentelor noastre preotul Ancuta nu a fost de gasit. In schimb, preotul protopop, Pavel Postolachi a reactionat imediat cand a aflat rusinoasa poveste. El a spus ca in maxim doua saptamani acolo va fi amplasata o toaleta ecologica si ca vor fi verificate aceste acuzatii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow