29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

WC public în Parcul Municipal

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Administrația din Pașcani vrea sa construiască un Wc public în acest an chiar în Parcul Peștișorul. Asta deoarece în tot orașul nu se află amenajată o astfel de locație, iar din partea cetățenilor au fost primite sute de reclamații. Investiția se află deocamdată în stadiul de proiect, ea urmează sa fie aprobată o dată cu bugetul și lista de investiții pentru acest an după care vor fi demarate proiectele tehnice și licitația publică. Ca o primă estimare costurile ar fi  în jur de 200 mii lei conform listei de investiții aflată în dezbatere publică.
Wc va fi amenajat pe platforma betonată de lângă lac şi strada Grădiniţei. Acesta va avea compartimente separate pentru bărbaţi şi femei precum şi cabine pentru persoanele cu dizabilităţi.

Vor fi 2 cabine pentru femei şi alte două pentru bărbați, una pentru persoanele cu dizabilităţi şi lavoar. De asemenea va avea curent electric şi apă curentă.
Momentan nu s-a decis dacă se va plăti taxa la wc, dacă vor fi angajaţi care să se ocupe cu curăţenia în acesta sau dacă va fi fără plata şi cheltuielile la utilităţi vor fi suportate din bugetul local.

Amintim că la nivelul Municipiului există doar toalete ecologice. Wc-uri publice sunt la cele două piețe și Gară, iar taxa de intrare este de 1 leu.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI