23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Vreți să lucrați la Serviciul de Ambulanţă Iași? Sunt posturi libere la Târgu Frumos și Pașcani

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi face mai multe angajări în această perioadă: asistent medical la substaţia Târgu Frumos, cinci şoferi autosanitară şi un asistent medical de farmacie. Din cele cinci posturi de şofer autosanitară trei sunt pentru Staţia Centrală Iaşi şi câte unul la Substaţia Paşcani şi Vlădeni.

Candidaţii trebuie să aibă permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovechicule din categoriile B şi C, trei ani vechime ca şofer profesionist, diplomă de bacalaureat sau de absolvire a liceului şi diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier conform ordinului ministrului Sănătăţii. Data limită pentru depunerea dosarelor este 23 iunie, proba scrisă va avea loc pe 2 iulie, proba practică va fi pe 8 iulie, iar pe 14 iulie este programat interviul.

Pentru postul de asistent medical la Substaţia Târgu Frumos, cu jumătate de normă, este necesară diploma de licenţă în specialitate şi minimum şase luni vechime în specialitate. Dosarele se depun până pe 22 iunie, proba scrisă va fi pe 29 iunie, proba practică pe 5 iulie, iar proba interviu va fi pe 9 iulie. Postul de asistent medical de farmacie este valabil la Staţia Centrală din Iaşi şi necesită minimum şase luni vechime. Toate posturile, cu excepţia celui de asistent medical la Târgu Frumos, vor putea fi ocupate pe perioadă nedeterminată.

Sursa Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI