More

  VREȚI SĂ DEVENIȚI POLIȚIȘTI? Sunt disponibile 56 de posturi pentru încadrare din sursă externă

  Array

  VREȚI SĂ DEVENIȚI POLIȚIȘTI?

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi vă informează:

  În ziua de 03 octombrie a.c., se va dastartul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

  Sursa de recrutare pentru concursurieste formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2, ind. 1 din Legea 360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

  De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

  Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

  Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi i-au fost repartizate 56 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

  Din totalul celor 56 de posturi destinate încadrăriidirecte, 7 sunt de agenți de poliție rutieră, 6 de agenți de ordine publică în mediul urban (dintre care 2 posturi sunt de conductori câini)   și 43 de agenți de ordine publică în mediulrural, toţi de ajutor șef de post.

  Condiţiile ce trebuie îndeplinite decătre candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ulwww.is.politiaromana.ro, la secțiuneaCarieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c. .

  Cei care doresc să se înscrie pe cele 56 de posturi de agent de poliție scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, trebuie să știe că:

  • Există doar limită minima de vârstă – 18 ani;
  • Înălțimea minima a candidaților este 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați;
  • Nu este nevoie de cazier judiciar;
  • Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale;
  • Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris;
  • Fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI