More

  Vremea se schimbă radical în toată țara. Răcire accentuată

  Array

  Începând de astăzi, vremea se răcește în toată țara, mai ales în centru, nord și vest. 

  Prognoza meteo LUNI

  Dacă săptămâna trecută vorbeam de temperaturi cu 10 grade Celsius mai mari decât este normal în această perioadă, de această dată meteorologii avertizează că până la sfârșitul săptămânii, valorii termice vor scădea atât de mult, încât vor fi mai mici decât normalul perioadei.

  Astăzi, în nord, centru și vest va avea loc o scădere accentuată a temperaturilor. Aici cerul va fi parțial noros.

  În restul țării, vremea va continua să fie mai caldă decât în mod normal, cerul va fi senin, iar vântul va avea intensificări doar pe creste.

  Vor fi maxime cuprinse între 20 de grade în Crișana și Maramureș și chiar 33 de grade în Muntenia, sudul Moldovei și vestul Dobrogei.

  Prognoza meteo MARȚI

  Marți, în nordul și nord-estul țării, precum și-n zonele montane și submontane, vor fi averse și descărcări electrice, valorile termice vor scădea, dar vor fi în normalul perioadei. În restul țării, vremea va fi frumoasă. Temperaturile maxime vor fi de aproximativ 20 de grade în Transilvania și nordul Moldovei și de 30 de grade, chiar 32-33 în Muntenia.

  Prognoza meteo MIERCURI

  Miercuri vremea va fi în general instabilă. Mai ales după-amiaza, cerul va avea înnorări temporar accentuate și, în majoritatea zonelor, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor fi local mai însemnate, cu probabilitate mai mare în jumătatea estică a țării. Temperaturile maxime, în scădere față de marţi în vestul și nord-vestul teritoriului, se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest și 30 de grade în Bărăgan și Podișul Dobrogei. În regiunile intracarpatice, vremea se va răci astfel că maximele se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade din an.  În sud, soarele predomină. Şi aici se mai răceşte dar maximele tot trec de mediile climatologice: 29 de grade la Drobeta Turnu Severin şi Craiova, 31 la Ploiesti şi Buzău si 32 la Giurgiu si Călărași.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet