19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Vremea se răceşte treptat. Apar ploi, ninsori şi ceaţă

Temperaturile incep sa creasca usor, la inceput în regiunile vestice, sudice şi centrale, apoi si in celelalte zone si vor ajunge sa se situeze din nou peste ceea ce ar fi normal sa se inregistreze in aceasta perioada a anului.

SAMBATA. Cerul va fi temporar noros şi va ploua în Maramureş, local în Moldova, Transilvania şi izolat în Banat şi în Crişana. Vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în zona Carpaţilor Orientali, dar abia spre seara. Vântul va prezenta intensificări trecător şi pe arii restrânse în majoritatea zonelor, iar la altitudini mari va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in Maramures şi 20 de grade in Oltenia, Muntenia si Baragan. În zonele joase, pe arii restrânse, dimineaţa, se va semnala ceaţă.

DUMINICA. Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Astfel, maximele termice vor pleca de la 5 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 15 grade in Lunca Dunarii. Norii se extind în vestul, centrul şi nordul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, iar în zonele montane se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil si abia noaptea se innoreaza si ploua izolat. Vântul va prezenta intensificări trecător şi izolat, iar pe crestele montane va continua să sufle tare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow