9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Vremea 5 septembrie. Temperaturi mult prea scăzute pentru această perioadă

La noapte, cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând nord-estul teritoriului, unde nebulozitatea se va accentua şi pe alocuri va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre sfârşitul intervalului în sud-estul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 16 grade. Pe arii restrânse, mai ales în centrul ţării se va semnala ceaţă.

Vremea 5 septembrie în ţară

Vremea va deveni răcoroasă în jumătatea estică a teritoriului, chiar rece pentru începutul lunii septembrie în nord-est, iar în rest, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…17 grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 27 de grade în Banat şi în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 0…2 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi pe arii restrânse, ziua în zonele montane şi submontane şi în regiunile estice, iar noaptea îndeosebi în cele sud-vestice. VVremeântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud, sud-est şi la munte, îndeosebi în zona Carpaţilor de Curbură. Izolat, în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va creşte.

Sursa Observator

DE LA ACELAȘI AUTOR

Gemuri și dulcețuri pentru iarnă – 10 rețete

Ne apropiem cu pași repezi de iarnă, așa că este timpul ideal pentru a face gemuri și...

Într-un sat din India fiecare nume e un cântec unic. Cum primesc sătenii melodia care îi va însoți toată viața

Într-un sat îndepărtat din Meghalaya, locuitorii au trei nume: un nume obișnuit, o melodie distinctă și o...

Ana Maria Popescu a fost declarată cea mai bună spadasină a lumii pentru a 5-a oară

Federația Internațională de Scrimă a desemnat-o pe Ana Maria Popescu cea mai bună spadasină a lumii. „Medalia olimpică...

Seful Inspectoratului de Politie Iasi, Costel Gîtlan, a fost înaintat la gradul de chestor de poliţie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prezidențial privind înaintarea în gradul profesional de chestor de politie...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI