9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Vremea 4 octombrie. Vom scăpa de frig, maximele pot urca la 24-25 de grade

Vremea continuă să se încălzească în cea mai mare parte a ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

La noapte, vremea va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în regiunile estice şi sud-estice şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile minime se vor situa între 1 şi 9 grade, mai coborâte, spre -4 grade, în depresiunile Carpaţilor Orientali, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest până la 11…12 grade. Pe arii restrânse în Transilvania şi cu totul izolat în dealurile subcarpatice ale Olteniei, Munteniei şi Moldovei se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 4 octombrie în ţară

Vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile vestice şi nord-vestice va continua să se încălzească devenind caldă pentru prima decadă a lunii octombrie. În estul şi în sud-estul ţării, cerul va fi temporar noros, dar numai cu totul izolat, în special pe litoral, vor fi posibile ploi slabe sau burniţă, iar în restul teritoriului se va menţine mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, iar trecător în zona Carpaţilor Meridionali şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi Crişana, iar cele minime între 3 şi 13 grade, mai scãzute până spre -1 grad în depresiunile Carpaţilor Orientali unde se va forma brumă. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

 

sursa observator

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI