More

  Vremea 26 septembrie 2017. Temperaturile scad rapid în următoarele zile

  Array

  Astăzi avem soare şi atmosfera plăcută în vest, centru şi nord; dar ceva mai mult nori prin sud şi sud-est, unde s-ar putea să plouă slab. Maximele se vor situa între 18 grade în Bucovina şi 25 de grade în Câmpia de Vest

  Vremea în fiecare regiune a ţării
  Începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Pe aici găsim atmosfera cam mohorâtă, poate câţiva stropi de ploaie şi un vânt activ, cu viteze mai mari la malul marii. Temperaturile pierd două-trei grade faţă de ziua trecută.

  Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei apar ceva înnorări, dar e şansele de ploaie sunt reduse. Vântul mai are unele porniri, iar maximele, la fel că ieri, ajung pe la 23 de grade.

  În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă soare, vreme bună şi temperaturi potrivite datei din calendar. După prânz se vor înregistra de la 18 la 22 de grade. Noaptea va fi mai rece decât ultima, cu minime de 6-7 grade.

  În nordul Transilvaniei şi în Maramureş aşteptăm vreme foarte plăcută şi temperaturi în uşoară creştere. Va fi puţin mai cald decât ar fi normal la această dată: se vor atinge 23-24 de grade.

  Continuarea pe Stirile PRO TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet