24.1 C
Paşcani
luni, iunie 5, 2023

Vremea 2 februarie – 1 martie 2021. Urmează temperaturi cu peste 10 grade Celsius mai ridicate faţă de normalul perioadei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 2 februarie – 1 martie 2021. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea până la începutul lunii martie.

  • Valorile se vor menţine mai ridicate până la jumătatea lunii februarie, apoi devin obișnuite pentru această perioadă a anului.
  • O răcire a vremii este așteptată în a doua parte a intervalului prognozat.

Astfel, potrivit prognozei pentru intervalul 2 februarie – 1 martie 2021, în următoarele zile, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă.

Vor fi maxime de până la 16 grade Celsius, anunţă specialiştii.

„Valorile termice sunt cu 10 grade peste normalul perioadei, sunt comparabile cu regimul de temperaturi pentru luna martie”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Temperaturile se vor menţine mai ridicate până la jumătatea lunii februarie, apoi devin obișnuite pentru această perioadă a anului, se mai arată în prognoza publicată de ANM.

O răcire a vremii este așteptată în a doua parte a intervalului prognozat.

Vremea 2 – 8 februarie 2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele intracarpatice.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea sudică a țării, dar mai ales în sud-vest și la munte, dar și local excedentar în nordul extrem al țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 8 – 15 februarie 2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Continuarea pe Observator

Alte articole

3 iunie – Ziua Internaţională a Bicicletei

Sâmbătă, 3 iunie este Ziua Internaţională a Bicicletei, iar...

Ziua Copilului, sărbătorită la Hârlău – FOTO

Ziua Copilului a fost sarbatorita cu multa bucurie si...

„Caravana Copilăriei” pe esplanada din Pașcani – FOTO

Caravana Copilăriei a poposit de Ziua Copilului, sărbătorită pe...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow