More

  Vreme frumoasa in aceasta saptamana

  Array

  Astazi, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi relativ scazuta.

  Si maine vremea se va mentine frumoasa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 17 grade Celsius si o maxima de 29 grade Celsius. Cerul va fi senin, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului se va mentine scazuta. Mijlocul saptamanii va aduce o vreme la fel de calda.

  Miercuri, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi senin, vantul va sufla insa cu putere, iar umiditatea aerului se va mentine scazuta. Joi, iesenii vor avea parte de o vreme usor inchisa, insa temperatura aerului se va mentine constanta. Minima se va situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, in timp ce maxima din termometre va atinge o valoare de 26 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla in continuare cu putere, iar umiditatea aerulului va fi ceva mai ridicata decat in zilele precedente.

  Spre sfarsitul saptamanii, vremea va fi in general frumoasa, insa temperatura aerului va varia. Astfel, vineri, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara sunt insa posibile averse.

  Sambata, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 23 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, sansele de precipitatii vor fi reduse, in timp ce vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Duminica, in ultima zi a saptamanii, la Iasi va fi o vreme ceva mai inchisa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 12 grade Celsius si o maxima de 23 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara se pot inregistra izolat averse.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI