More

  Vreme caldă, ștrandul plin

  Array

  Vreme caldă, ștrandul plin

  Încă un weekend fierbinte a făcut ca la Ștrandul Municipal să fie aglomerație. Sute de persoane au hotărât să se răcorească în acest fel și nu au ratat momentul în care ori au stat întinși pe șezlonguri ori au făcut sărituri în apă.

  Temperaturile de peste 33 de garde Celsius de la sfârșitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat a făcut ca piscinile, ștrandurile și chiar zonele de pădure să fie luate cu asalt de persoanele care au căutat câteva ore de relaxare, sau distracție.

  De exemplu, la Ștrandul din Pașcani, în ultimele două zile, peste 600 de persoane au trecut pragul, astfel au fost făcute înscasări de 4.400 lei.

  Ștrandul din Pașcani a fost renovat și modernizat, iar clienții au șezlonguri și umbreluțe, grupuri sanitare și vestiare. Este amenajat și un spațiu mic de joacă pentru copii, cu câteva scrânciobe.

  Menționăm că de mai bine de o săptămână de zile, persoanele care au telefoane inteligente se pot conecta gratuit la rețeaua wifi pusă la dispoziție de adiministrația locală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI