5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Vreme calda la sfarsitul anului in Pascani

Astazi, in cea de a treia zi de Craciun, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, iar sansele de precipitatii vor fi foarte scazute. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata.

Sambata, 28 decembrie,  se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Umiditatea aerului va fi ridicata, iar sansele de precipitatii vor fi scazute.

Duminica, in ultima zi a saptamanii calendaristice, vremea va fi destul de frumoasa. Cerul va fi insorit, in timp ce temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi destul de scazute, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Luni, 30 decembrie, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, iar vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicata.

Ultima zi a anului va aduce la Pascani o vreme ceva mai inchisa, fara sanse de precipitatii. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de doar 3 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Prima zi a anului 2014 va aduce o vreme placuta, cu temperaturi cuprinse intre o minima de minus 2 grade Celsius si o maxima de 2 grade Celsius. Dimineata se pot inregistra nori, in timp ce dupa amiaza va fi mai mult soare. Sansele de precipitatii vor fi destul de scazute, in timp ce vantul va sufla slab spre moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Joi, 2 ianuarie, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 2 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce sansele de precipitatii vor fi destul de reduse, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow