9.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Vreme calda la sfarsitul anului in Pascani

Astazi, in cea de a treia zi de Craciun, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, iar sansele de precipitatii vor fi foarte scazute. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata.

Sambata, 28 decembrie,  se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Umiditatea aerului va fi ridicata, iar sansele de precipitatii vor fi scazute.

Duminica, in ultima zi a saptamanii calendaristice, vremea va fi destul de frumoasa. Cerul va fi insorit, in timp ce temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi destul de scazute, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Luni, 30 decembrie, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, iar vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicata.

Ultima zi a anului va aduce la Pascani o vreme ceva mai inchisa, fara sanse de precipitatii. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 0 grade Celsius si o maxima de doar 3 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Prima zi a anului 2014 va aduce o vreme placuta, cu temperaturi cuprinse intre o minima de minus 2 grade Celsius si o maxima de 2 grade Celsius. Dimineata se pot inregistra nori, in timp ce dupa amiaza va fi mai mult soare. Sansele de precipitatii vor fi destul de scazute, in timp ce vantul va sufla slab spre moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.

Joi, 2 ianuarie, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 2 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce sansele de precipitatii vor fi destul de reduse, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI