More

  Vrei un telefon de ultimă generație gratis? Oferte atractive și tombolă la un magazin Vodafone din Pașcani

  Array

  Oferte atractive, promoții și chiar o tombolă cu premii importante la un magazin de telefonie mobilă din Pașcani! Este vorba despre un centru Vodafone, aflat pe esplanadă, față în față cu magazinul Altex, lângă farmacia Catena.

  De la începutul lunii iunie până pe 31 august cei care achiziționează orice produs în valoare de minim 20 de lei, pot participa la Marea Tombolă cu premii, ale cărei extrageri vor avea loc la începutul lui septembrie. Premiile sunt substanțiale și tentante pentru orice utilizator de telefonie mobilă

  Premiile sunt substanțiale și tentante pentru orice utilizator de telefonie mobilă: premiul 1- un telefon Samsung Galaxy Tab 4; premiul 2-un telefon Samsung Galaxy Core Prime; premiul 3- 5 pachete de telefoane Samsung E 1200+ o cartelă cu minute, valabile timp de 3 luni.

  Mai mult, orice client care încheie un contract de abonament în această lună , poate primi reducere de 100 de lei din prețul telefonului pe care dorește să îl achiziționeze, iar persoanele care se portează din oricare altă rețea, primesc 10 euro reducere la achiziționarea unui telefon, dacă sunt pe cartelă și avantaje cu mult mai mari dacă sunt pe abonament și renunță la serviciile altui operator de telefonei pentru a veni la Vodafone. primind reducere la achiziționarea telefonului în cunatum de 3 ori valoarea abonamentului la achiziționarea orcărui abonament Vodafone.

  Valoarea cea mai mică a unui abonament Vodafone este aici de 7 euro pe lună și include convorbiri nelimitate în rețeaua Vodafone și sms nelimitat în orice rețea, plus 500 de minute naționale și internaționale pe fix, 50 pe mobil și 100 de mega trafic de net cu viteză de 75 de megabyți pe secundă. Există oferte atractive și pentru tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani. Este vorba de pachetul YOU care conține aplicații interesante și beneficii suplimentare.

  În cazul clienților fideli aceștia pot primi mai mult trafic de net la ofertă, iar pentru firme sau persoane juridice, cel mai mic abonament este de 4 euro, urmând ca în funcție de solicitarea beneficiarului să se stabilească și pachete personalizate.

  Precizăm că magazinul Vodafone de pe Esplanadă este deschis de 17 ani, fiind cel mai vechi magazin de telefonie mobilă din oraș, iar programul de funcționare este în timpul săptămânii, între orele 8:00-18:30 și sâmbătă de la ora 09:00 până la ora 14:00.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet