Vrei să lucrezi în Poliție? Ai acum șansa! 16 ofițeri au depus jurământul

Slider

Vrei să lucrezi în Poliție? Ai acum șansa! 16 ofițeri au depus jurământul

Se fac angajări în Poliție. În acest moment Poliția Română scoate la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual. Pentru județul Iași se caută ofițeri și agenți de poliție la diferite structuri. Între timp, la sediul Inspectoratului Județean astăzi mai multe agenți au trecut cu bine probele concursului unde s-au înscris chiar și 8 candidați pe loc. Astăzi, ei au susținut jurmântul de credință. Câțiva dintre ei sunt pentru Pașcani sau Târgu Frumos. 

În această perioadă, Poliţia Română scoate  la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi organizează concursuri, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 6 posturi de ofiţer de poliţie (dintre care 1 la Structura de Securitate, 1 la Serviciul Logistic, 2 la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, 1 la Serviciul Criminalistic şi 1 la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice), 6 posturi de agent de poliţie (dintre care 2 la Serviciul Financiar, 2 la Serviciul Logistic şi 2 la Serviciul Comunicaţii şi Informatică) şi 3 posturi de personal contractual. De asemenea, este organizat concurs şi pentru ocuparea, prin reîncadrare a unui post de ofiţer de poliţie. Conform informațiilor de la IPJ Iași, data limită pentru înscriere pentru posturile de ofiţer şi agent de poliţie este 19 ianuarie a.c., iar pentru posturile de personal contractual este 26 ianuarie a.c. Detalii privind condiţiile de participare, tematica şi bibliografia sunt afişate la avizierul unităţii precum şi pe pagina de internet a I.P.J. Iaşi: https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În aceaste zile, 8 candidați pe loc au fost înscriși la susținerea concursurilor de trecere de la agenți de poliție la ofițeri de poliție.  “Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au depus jurământul de credinţă foştii agenţi de poliţie care au devenit ofiţeri de poliţie, în urma susţinerii concursurilor de trecere în corpul ofiţerilor, oraganizate la nivelul I.P.J. Iaşi anul trecut. Concurența a fost una acerbă, pentru unele posturi fiind înscriși și 8 candidați pe un loc. Astfel, 16 noi ofiţeri de poliţie urmează să-şi desfăşoare activitatea la structurile de ordine publică şi investigaţii criminale de la subunităţile de poliţie din cadrul instituţiei noastre. Conducerea I.P.J. Iaşi i-a felicitat pe ofiţerii de poliţie şi le-a urat mult success în activitate.” se arată în informarea IPJ Iași.

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentruposturile din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi:

https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Slider