More

  Vrei să fii voluntar? Asociaţia Asirys derulează proiecte internaţionale în Berlin şi Kosovo

  Eşti un tânăr activ şi îţi place să faci voluntariat? Înseamnă că te potriveşti de minune, într-unul din cele două proiecte internaţionale ale Asociaţiei Asirys, din oraşul Târgu-Frumos. Poţi alege între a merge în capitala Germaniei timp de un an de zile sau pe o perioada mai scurtă, o săptămâna în Kosovo. Cheltuielile de transport, cazare şi masă sunt asigurate de organizatori.

  Cine vrea să locuiască timp de un an în capitala Germaniei are oportunitatea de a deveni voluntar. Asociaţia Asirys din Târgu-Frumos caută tineri cu vârstă între 21 şi 30 de ani pentru a participa la un proiect internaţional în Berlin. Proiectul se numeşte “Promoting active citizenship”, este găzduit de Citizens of Europe din Berlin şi va începe în luna ianuarie 2018.
  Ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a fi selectat de organizatori, poti vedea pe site-ul asociatiei.

  Ai şi beneficii în cadrul proiectului. Transportul este gratuit, vei putea participa la un curs de limba germană şi vei face alte două cursuri de formare profesională în ţară gazdă. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 15 noiembrie 2017.

  Dacă ţi se pare o perioada prea lungă, poţi alege să fii voluntar timp de câteva zile în Kosovo, în perioada 3-12 noiembrie.
  Tinerii vor participa la un curs în care vor învaţa cum să aibă încredere în propriile forţe, să fie originali, dar totodată cum să îi ajute pe cei din jurul lor.

  Cei care vor să afle mai multe detalii despre aceste două proiecte pot intra pe site-ul Asociaţiei Asirys din Târgu-Frumos, unde se pot trimite C.V-uri şi scrisori de intenţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet