16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Vrei să fii voluntar? Asociaţia Asirys derulează proiecte internaţionale în Berlin şi Kosovo

Eşti un tânăr activ şi îţi place să faci voluntariat? Înseamnă că te potriveşti de minune, într-unul din cele două proiecte internaţionale ale Asociaţiei Asirys, din oraşul Târgu-Frumos. Poţi alege între a merge în capitala Germaniei timp de un an de zile sau pe o perioada mai scurtă, o săptămâna în Kosovo. Cheltuielile de transport, cazare şi masă sunt asigurate de organizatori.

Cine vrea să locuiască timp de un an în capitala Germaniei are oportunitatea de a deveni voluntar. Asociaţia Asirys din Târgu-Frumos caută tineri cu vârstă între 21 şi 30 de ani pentru a participa la un proiect internaţional în Berlin. Proiectul se numeşte „Promoting active citizenship”, este găzduit de Citizens of Europe din Berlin şi va începe în luna ianuarie 2018.
Ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a fi selectat de organizatori, poti vedea pe site-ul asociatiei.

Ai şi beneficii în cadrul proiectului. Transportul este gratuit, vei putea participa la un curs de limba germană şi vei face alte două cursuri de formare profesională în ţară gazdă. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 15 noiembrie 2017.

Dacă ţi se pare o perioada prea lungă, poţi alege să fii voluntar timp de câteva zile în Kosovo, în perioada 3-12 noiembrie.
Tinerii vor participa la un curs în care vor învaţa cum să aibă încredere în propriile forţe, să fie originali, dar totodată cum să îi ajute pe cei din jurul lor.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre aceste două proiecte pot intra pe site-ul Asociaţiei Asirys din Târgu-Frumos, unde se pot trimite C.V-uri şi scrisori de intenţie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow