19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Vox populi: Ce spun păşcănenii despre o nouă încercare de renunţare la ARSACIS şi Apa Vital

  Ultimele știri

  În contextul în care unii consilieri locali au propus, din nou, ca delegarea serviciilor de apă şi canalizare societăţii Apa Vital să fie anulată iar municipiul Paşcani să iasă din asociaţia judeţeană ARSACIS, fără a fi cuantificate consecinţele şi a fi găsite soluţii mai bune, reporterii BIT TV au încercat să afle şi care este opinia cetăţenilor, pe acesta tema.
  Din cele câteva zeci de persoane care au fost intervievate unele au spus că sunt nemulţumite de operatorul Apa Vital şi că serviciile de apă şi canalizare ar trebui să se întoarcă la Paşcani.
  Alţii însă au arătat că sunt mulţumiţi de noul operator pentru că nu mai sunt facturate pierderi atât de mari şi pentru calitatea serviciilor. Ei cred că investiţiile în reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare ar trebui să fie o prioritate pentru cei care decid soarta municipiului.
  Menţionăm că Apa Vital va începe de lună viitoare derularea unui proiect din fonduri europene, la Paşcani urmând să fie făcute investiţii în valoare de aproape 13 milioane de euro în reabilitarea şi extinderea reţelelor, mai ales în suburbii.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet