16.7 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Vouchere insuficiente la Pascani. Din 12 cetateni vor primi tichete doar 9

foto remat

Nemultumire in randul cetatenilor ce asteptau de azi dimineata la coada formata la sediul Remat din zona Garii din Pascani, pentru a-si preda autoturismele si a primi in schimb un voucher in valoare de 6500 lei.

Acestia au fost informati dupa ore bune de asteptare ca voucherele venite de la Iasi, nu sunt suficiente iar o parte dintre ei nu vor primi tichetele cu pricina.

Reprezentantul Remat Pascani, a declarat ca de la Iasi au sosit 12 vouchere insa, doar 9 sunt destinate pentru cei programati in aceasta luna, celelalte 3 fiind pentru oamenii care asteapta de anul trecut.
Tot el a linistit oamenii spunand ca, cel mai probabil saptamana viitoare numarul de vouchere vor fi suplimentate.

De cealalta parte soferii, s-au aratat neincrezatori in faptul ca vor mai primi un astfel de tichet, in special cei ce se aflau printre ultimii de la coada. Intrebati de reporterii nostri ce vor sa faca cu tichetele primite, cei mai multi au declarat ca isi vor achizitiona un autoturism nou, in special Dacia Logan.

Mentionam ca, astazi este prima zi de distribuire a acestor tichete iar anul trecut la Societatea REMAT Pascani au fost distribuite 90 de vouchere,

Alte articole