4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Voturi suficiente pentru viitorul Pascaniului. Cel putin 13 consilieri PSD si PNL aproba „proiectele Apa Vital”

Schimbare radicala de atitudine in organizatia PSD Pascani. Daca luna trecuta cinci consilieri au lipsit de la sedinta, motiv pentru care proiectele ca Apa Vital sa ramana operator la Pascani au fost retrase de initiator de pe ordinea de zi, la sedinta de maine vor participa toti 10. Declaratia a fost facuta de viceprimarul Vasile Axinte, aseara in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei” dupa ce a avut loc o sedinta informala la sediul partidului.
In schimb va lipsi primarul si secretarul municipiului ca sa poata participa consilierul PSD Vasile Plesca, in conditiile in care cei trei se afla sub control judiciar si nu au voie sa se intalneasca si sa vorbeasca timp de 60 de zile, in urma unei anchete a procurorilor DNA in dosarul Agrocomplex.
Viceprimarul Pascaniului este aproape sigur ca, de acesta data, proiectele pro Apa Vital vor intruni un numar suficient de voturi: 10 de la PSD si cel putin doua de la PNL.
Mentionam ca pentru proiectul privind delegarea gestiunii sunt necesare 13 voturi, adica cel putin doua treimi din numarul total de consilieri. In aceste conditii, dupa aprobarea delegarii serviciului, este foarte posibil ca si alti consilieri sa aprobe predare spre exploatare a retelelor de apa, canalizare si epurare.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow