2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Voteză și tu ca niște copii talentați din Pașcani să participe la un turneu de fotbal

Drumul de la idee la realitate se face cu pași mici. De aceea grupa de juniori nascuti in anul 2002 -2003 ce apartin Clubului Sportiv Scolar, are nevoie de ajutorul nostru, pentru a ajunga la unul dintre cele mai mari turnee de fotbal, la San Marino, loc unde vor veni echipe din peste 20 de tari, din toata lumea. Sansa lor depinde de tine, daca tu o sa votezi proiectul de pe site-ul Tara lui Andrei. Proiectul il gasti la sectiunea Educatie, judetul Iasi, cu denumirea San Marino CUP 2014.

Doritorii cu suflet mare, trebuie sa faca cativa pasi pentru activarea contului de cetatean al Tarii lui Andrei. Intri pe site-ul www.taraluiandrei.ro, iti faci un cont, unde trebuie sa introduci o adresa de e-mail valida si o parola, apoi in scurt timp primiti un mesaj cu un link pe care trebuie sa-l accesati pentru a-ti valida adresa de e-mail. Imediat primiti si un sms pe numarul de telefon cu care te-ai inregistrat, care contine un cod de validare a contului. Introdu codul pe site si gata! Eşti cetăţean al Ţării lui Andrei.

tara-lui-andrei-440x275

Proiectul a fost depus de catre antrenorul echipei juniorilor de la fotbal, Catalin Damian pentru ca situatia financiara a copiilor talentati din Pascani este una precara si are nevoie de sponsorizari si de a castiga cei 5.000 de euro pusi la bataie de catre „Tara lui Andrei”.

Mentionam ca in luna iulie a anului 2011, in urma unui parteneriat incheiat cu FCM-CFR Pascani, 5 sportivi de la CSS Pascan, grupa de juniori, nascuti in 1994, au participat la „San Marino CUP”, experienta de neuitat, ceea ce l-a facut pe antrenorul Catalin Damian sa reia acest proiect ambitios.

Anul acesta 234 de proiecte sunt înscrise în competitia “Idei din Ţara lui Andrei”. Ideile lor sunt variate: ateliere de educaţie non-formală, proiecte ecologice, amenajarea de laboratoare şcolare şi a unor spaţii recreative, programe de antreprenoriat social, cursuri de integrare profesională a categoriilor defavorizate şi multe altele. ziarulorizont.info

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow