30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Votati-l pe Ilasoaia. Ca sa se vindece de lipsa masurii

,, Eu, in lupta, vreau sa mor” sau in traducere libera “…mai bine mor, chiar si cu prietenii de gat” dacat sa pierd din nou alegerile . Acesta pare sa fie sloganul de campanie al candidatului independent Gabriel Ilasoaia cel care in ultima vreme este de nerecunoscut.

Constient fiind ca se apropie de un nou esec in incercarea de a ajunge in mod legitim la masa legislativului local, Ilasoaia isi inventeaza propriile razboaie in care se bate singur, cu propria umbra, fara sa iese castigator. Joaca rolul victimei, pe la emisiunile tv, pe motiv ca membrii Biroului Electoral Local l-ar fi scos din cursa pentru Primaria Pascani, in urma unei inchipuite conspiratii politico-administrative si juridice in timp ce, chiar el este singurul vinovat pentru ca a uitat sa completeze pe documentatiile depuse, pentru ce functie doreste sa candideze, iar peste 200 de semnaturi au fost gasite in neregula.

A facut-o si cu alte ocazii, in diverse inprejurari pe care le-am publicat si nu vreau sa le mai aduc acum in discutie.

Acum, insa, Ilasoaia nu ezita sa se prezinte electoratului ca fiind independentul cel mai credibil, curat ca lacrima si incoruptibil ca Vlad Tepes desi chiar el intr-o perioada scurta de timp a colindat toate partidele importante sfarsind, de cele mai multe or,i prin a fi dat afara, cu scandal.

Mai mult G. I. a inceput o campanie de denigrare la adresa consilierului independent Dionisie Afloroaei, singurul care l-a sprijinit si aparat dezinteresat in Consiliul Local si nu numai. De exemplu, drept multumire pentru ca l-a ajutat juridic sa conteste hotararea Biroului Electoral Local, demers care a avut ca rezultat ramanarea sa in cursa pentru Consiliul Local, incredibilul Ilasoia o inceput sa dezvolte in spatiul public o teza halucinanta si anume ca Afloroaei ar fi fost ajutat pentru a ajunge consilier local, cu voturi la redistribuire, la alegerile din 2008, chiar de partidul politic pe care l-a atacat cel mai vehement, in conditiile in care atunci independentul a obtinut voturi cat pentru 2-3 mandate de consilier local.

In aceeasi nota delilanta ,,razboinicul luminii” din Pascani isi permite sa se compare cu Afloroaei, ( diferenta dintre cei doi, de educatie, de buna credinta si experienta administrativa fiind uriasa) si chiar sa spuna la televizor ca nu il recomanda pentru functia de primar.

Si pentru ca razboiul inchipuit sa fie si mai spectaculos, Ilasoia a pornit cruciada si impotriva presei locale care l-a sprijinit si aparat neconditionat ori de cate ori a fost in dificultate. Impotriva mea, desi declara cu zambetul pe buze ca i-as fi prieten.

Cel mai grozav candidat de pe fata pamantului nu scoate insa nici un cuvant despre derapajele administratiei Craciunescu ( oare de ce?), despre experienta sa polica din PNL sau despre proiectele sale . El considera ca a fost ,,camuflat,, de ziarulorizont.info din invidie sau cu scopul de a fi impiedicat in ascensiunea spre Primarie. Ilasoaia a sustinut in spatiul public ca inregistrarea emisiunii de pe TV BIT, unde a vorbit ce a vrut, despre motivele pentru care a fost eliminat din cursa electorala pentru Primarie, ar fi fost ascunsa printre alte stiri. A mintit cu nerusinare. In realitate emisiunea in cauza a fost pusa la sectiunea Video – Pascaniul incotro, exact la sectiunea dedicate acestei emisiuni, nemultumirea sa fiind alta, si anume ca nu a fost postata pe pagina 1 alaturi de emisiunea cu fondatorul Grupului de Firme Kosarom. Este adevarat ca acum emisiunea este blocata, dar in semn de protest, nu dintr-un interes politic, pana la retraegrea acuzatiilor mincinaose.

Trebuie spus ca G.I. a fost invitat la redactie sa preia un CD cu emisiunea lui si sa o posteze pe internet, cum si unde vrea. Nu a facut-o, motivul fiind evident: el avea nevoie de un motiv de scandal, pentru a fi vizibil in spatial public.
Cu alte cuvinte, Ilasoaia si-a pierdut simtul masurii si a luat-o pe aratura, rau de tot. Atat de rau incat isi terfeleste prietenii in spatiul public, de dragul imaginii si a unui vot in plus. Asta ma face sa cred ca pentru unii puterea politica este ca o boala. Cu cat te apropii mai mult de ea, sau ti-o doresti din ce in ce mai mult, cu atat mai putin reusesti sa mai fii OM.

Chiar se merita?

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow