More

  Vot pentru viitorii senatori si deputati. Cine va reprezenta Pascaniul, Targu Frumos si Harlau in Parlamentul Romaniei?

  Array

  O noua incercare pentru un viitor mai bun al Romaniei. Dupa o campanie atipica si lipsita de substanta, duminica 9 decembrie , romanii sunt asteptati la vot pentru alegerea viitorilor senatori si deputati care vor conduce tara in urmatorii 4 ani de zile.
  Pentru Camera Deputatilor pascanenii trebuie sa aleaga intre deputatul Neculai Ratoi, din partea USL, fosta sefa de la ISJ Iasi, Liliana Romaniuc din partea ARD , consilierul local Dragos Voinea din partea PP DD si alti 19 candidati, din partea minoritatilor.
  Tot la Camera Deputatilor, la Targu Frumos, cetatenii trebuie sa aleaga intre deputatul Vasile Mocanu din partea USL, fostul primar Gheorghe Tataru din partea ARD si Florin Cehptanus de la PP DD.
  De asemenea, harlauanii trebuie sa aleaga intre deputatul Angel Stanciu din partea USL, Liviu Bulgaru de la ARD , Marian Hauta de la PP DD si independentul Benone Rascu.
  La Senat lucrurile sunt mult mai simple. Catatenii din Pascani si Harlau au de ales intre Florin Constantinescu din partea USL, Nita Dermide din partea ARD, Ciprian Florescu, PPDD si un candidat din partea UDMR.
  Mai mult alegatorii din Targu Frumos pot pune stampila pe senatorul Sorin Lazar care mai doreste un mandat, din partea USL, sau pe prof dr. Constantin Fatu de la ARD sau Traian Dobre de la PP DD.

  Mentionam ca sectiile de votare vor fi deschise intre orele 07.00 -21.00.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp