More

  Vom avea un alt proiect pentru noul cimitir, in doua luni de zile

  Primaria Pascani a incheiat procedura de achizitie directa a serviciilor de proiectare pentru amenajarea noului cimitir al municipiului. Contractul da fi incheiat saptamana viitoare, moment in care va fi anuntant si numele firmei castigatoare. Pretul serviciilor a fost stabilit la peste 120 067 lei, mai putin cu aproape 12 000 lei decat a oferit municipalitatea,  iar termenul de executie este de doua luni de zile.

  De acesta data se urmăreşte ca investiţia să fie realizată în două etape, asa incat costurile sa fie suportabile.  Mai întâi să fie împrejmuit şi amenajat terenul apoi să fie construite capela şi clădirile administrative, cu obtinerea tuturor avizelor necesare.

  Mentionam ca in proiectul initial, aprobat in noiembrie 2018,  investiţia era  estimată la 6,7 milioane lei.

  IATA COMUNICATUL DE PRESA AL PRIMARIEI PASCANI

  A fost incheiata achizitia directa pentru investitia: Proiectare tehnică – pentru obiectivul ”Amenajare cimitir in municipiul Pascani, judetul Iasi”, valoarea estimată fără TVA fiind de 132.000 lei fara TVA.
  Anunțăm faptul că saptamana viitoare se va incheia contractul de intocmire a proiectului tehnic, valoarea licitata fiind de 120.067,07 lei fara TVA, cu termene de executie servicii de proiectare 2 luni.
  Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea si modernizarea infrastructurii unui nou cimitir in Municipiul Pascani prin:
  – Amenajarea unui nou cimitir in cadrul Municipiului Pascani;
  – Realizarea de locuri de parcare in zona studiata;
  – Asigurarea conditiilor de igiena, sanatate si confort pentru populatia din zona limitrofa.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PSD: Cea mai importantă campanie de asfaltări din istoria județului Iași 200 kilometri de drum județean în plin șantier (P)

  Comunicat: Cea mai amplă campanie de asfaltări din istoria post-decembristă a județului este în plină desfășurare. Zeci de puncte de lucru sunt deschise pe...

  PSD: Liberalii iau de proști un milion de ieșeni (P)

  Comunicati: Guvernul a aprobat astăzi, lista proiectelor de investiții semnificative prioritizate, transmise de 9 ministere * Printre cele 160 de proiecte aprobate de guvern...

  Primarul din Targu Frumos candideaza pentru un nou mandat

    Primarul orasului Targu Frumos, Ionel Vatamanu, a anunta pe o retea de socializare ca va candida pentru un nou mandat. Iata mesajul: Dragi târgoveți, Sunt un...

  Opinii