More

  Vocea Elenei a impresionat juriul. Va reprezenta județul la un festival francofon

  Array

  Vocea Elenei a impresionat juriul. Va reprezenta județul la un festival francofon

  Județul Iași va fi reprezentat de Elena Ilie la un concurs național de muzică, cântată în limba franceză. Calificarea a venit în urma prezentării ei la etapa județeană, ce s-a desfășurat weekendul trecut la Iași, acolo unde cei mai talentați elevi au cântat melodii în limba franceză. Juriul a decis ca pășcăneanca să reprezinte județul Iași la faza națională.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Ea este Elena Ilie, elevă în clasa a IX a la Liceul Teoretic “Miron Costin’ din Pașcani. Câștigătoare a mai multor concursuri și festivaluri de muzică, adolescenta a făcut o figură frumoasă la festivalul internțional de cântec francofon « Chants sons sur scène » și va reprezenta județul la faza națională, pentru al doilea an consecutiv, la Baia Mare, în perioada 12 -14  mai, la categoria de vârstă 13-15 ani.

  Ea a cucerit publicul cu melodia  Comme ci, comme ça.

  Nominalizarea o bucură și ambiționează, dat fiind că la festival participă zeci de elevi din toată România și chiar din străinătate.

  Elena cântă de mică, de la 7 ani, acum fiind în primul an de liceu. Pasiunea și plăcerea pentru muzică le-a descoperit și alături de profesorul de canto Andra Botez.

  Eleva este coordonată de profesorul de specilitate Elena Dăscălița. Menționăm că din Pașcani au mai participat elevi, însă judetul Iasi va fi reprezentat de doi elevi la faza națională de la Baia Mare, alături de Elena Ilie, fiind și elevul Țurcanu Ilie Răzvan de la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri » din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet