More

  Vizita neasteptata in casa in care timpul s-a oprit in loc.

  Array

  Vizita surprinzatoare pentru o familie cu probleme sociale din suburbia Blagesti. Astazi in jurul ore 15.00 primarul municipiului Pascani a poposit in casa familiei Cotovanu dupa ancheta publicata de TV BIT cu privire la conditiile in care traiesc. Ediul sef s-a deplasat la fata locului pentru a vedea in ce masura locuinta veche de aproape 100 de ani poate fi conectata la reteaua de curent electric.

  Dumitru Pantazi a spus ca va face tot posibilul ca sa rezolve acesta problema si ca va initia un proiect de hotarare pentru obtinerea unui ajutor social necesar reconstructiei casei care sta sa se darame, in care locuiesc sotii Cotovanu si cei doi copii ai lor. De asemenea el a spus ca va vorbi si cu cativa oameni de afaceri pentru  a contribui cu sponsorizari la constructia noii locuinte.

  Mentionam ca cei doi copii  traiesc fara curent de la nastere . Cazul este cu atat mai zguduitor cu cat Florentina si Andrei in varsta de 5 respectiv 4 ani, nu au decat o singura dorinta , cea de a avea curent electric pentru a se uita   la desene animate.

  Mai mult,  in casa este o curatenie desavarsita, iar copiii sunt ingrijiti bine. Mama lor munceste cu ziua pe la oricine are nevoie de ajutor, iar tatal lor la un aprozar din Pascani, de unde primeste in schimb legume si fructe.

  Orizont.info

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet