0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

VITEZOMANII ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR RUTIERI

Vitezomanii in atentia politistilor rutieri. Un sofer a fost depistat conducand autoturismul cu peste o suta de km/h in localitate. A ramas pieton si a si fost amendat. Tot amenda a primit si un tanar de 23 de ani pentru ca avea montate in partea din fata lumini de alta intensitate si culoare. In urma actiunilor au fost date 110 sanctiuni, valoarea lor fiind de cateva zeci de mii de lei. 

R. Ştefan, de 31 de ani, din mun. Iaşi, a condus un autoturism, pe DN 28 A, în localitatea Tg. Frumos, cu viteza de 107km./h. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 975 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Nici T. Cătălin, de 23 de ani, din com.Păuleşti, jud. Vranceanu a scapat de ochii politistilor dupa ce a condus un autoturism pe DE 583, în localitatea Războieni având montate în partea din faţă lumini de altă intesitate şi culoare (instalaţie xenon neomologată). Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 585lei şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

Actiunea politisilor s-a desfasurat pe parcursul zilei de ieri si au acţionat pe DE 583, pe sectorul Tg. Frumos- Sîrca şi pe DN 28A, în zona Tg.Frumos-Costeşti, pentru reducerea victimizării persoanelor în accidente rutiere, produse pe fondul defecţiunilor tehnice şi nerespectării regimului legal de viteză.

Au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 pentru viteză şi 13 pentru defecţiuni tehnice, în valoare de 17.940 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru viteză. Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow