20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Vitezomani, amendați ieri la Pașcani și Hîrlău

- Advertisement -

Peste 20 de amenzi ieri la Pașcani pentru depășirea vitezei legale în trafic!

Din cele 65 de amenzi date de polițiști în cadrul unei acțiuni desfășurate ieri pe raza municipiului Pașcani, 21 sunt pentru viteză neregulamentară.
”În ziua de 11 august 2015, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier şi Biroului de Ordine Publică Paşcani au acţionat pe pe DN 2, DN 28A şi DJ 208 pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie, în special regimul legal de viteză. A fost folosită aparatura radar din dotarea poliţiei ieşene.” (comunicat IPJ Iași)

Pe lângă vitezomani au mai fost depistați și 2 șoferi care s-au urcat la volan după ce consumaseră băuturi alcoolice.   Aceștia au rămas fără permis de conducere și au fost  amendați conform legii, cu 945 de lei, fiecare.
De exemplu, un tânăr din Pașcani, ”I.  Marius, de 25 ani, a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. ” (comunicat IPJ Iași)

Precizăm că au mai fost date amenzi și pentru tulbularea liniștii publice, iar valoarea sancţiunilor aplicate ieri la Pașcani este de aproximativ  este de 13 mii de  lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru consum de alcool, unul pentru depăşire neregulamentară și unul  pentru circulaţie pe contrasens.

Și la Hîrlău au fost date ieri 5 amenzi, tot din cauza depășirii vitezei legale, un brașovean fiind amendat spre exemplu cu 420 de lei, în localitatea Scobinți, în timp ce depășise viteza permisă în localitate cu 22 de km.

Precizăm că acțiunea de ieri de la Hîrlău a vizat prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit și a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, în contextul zilei săptămînale de târg, fiind verificaţi 9 agenţi economici, legitimate 35 de persoane și controlate, 14 autovehicule.

Ieri la Hîrlău, au fost aplicate 13 amenzi , în valoare de peste 2200 lei.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow