27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Viscolul a blocat pentru câteva ore traseul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca

Viscolul a blocat pentru câteva ore traseul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca

Câteva ore de ninsoare abundentă și viscol a făcut ca traficul de mare tonaj să fie restricaționat pe traseul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca. Astfel, tirurile ce se aflau în tranzit în intervalul orar 12 – 15 au fost nevoite să oprească pe dreapta. Codurile de ger și viscol emise de meteorologi, momentan au fost ridicate pentru județul nostru. 

Agenții de la Rutieră și Poliția Locală au supravegheat traficul la ieșire din Pașcani spre Târgu Frumos și Moțca, dat fiind ninsoarea abundentă ce a căzut în ultimele ore și a făcut ca circulația mașinilor, mai ales cele de mare tonaj, să se desfășoare cu greutate, în zonele de câmp și pantă, acolo unde, vizibilitatea este redusă dar și pentru evitarea unor accidente rutiere.

Astfel, la nivelul județului s-a luat decizia de restricție pe tronsonul de drum Târgu Frumos – Pașcani – Moțca pentru mașinile de 7,5 tone, până la orele 15.00. Pe celelalte drumuri naționale și județene circulația rutieră se face în condiții de iarnă.

Prefectul județului Iași, Marian Grigoraș a publicat pe pagina de Facebook următorul mesaj – Am dispus să fie suplimentate echipele care verifică autovehiculele de transport marfă sau persoane. Am primit sesizări că astfel de autovehicule provoacă problemele pe drumurile din județ din cauză că nu ar fi echipate corespunzător pentru această perioadă.”

Trebuie să știți că aveți dreptul să vă informați despre starea drumurilor județene șla următoarele numere de telefon:

0232.210.338 și 0232.210.342 – Dispecerat de urgență al Consiliului Județean Iași
0232.255.961 – Informații despre starea drumurilor județene – Comandamentul de iarnă al DJADPI
0232.214.430 – Informații despre starea drumurilor naționale de pe raza județului Iași (DRDPI).

Informații despre cursele aeriene (Aeroportul Iași) găsiți la numărul de telefon 0232.271.580.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow