More

  Vis îndeplinit! Mama cu cei șase copii au un acoperiș deasupra capului

  Mama cu cei sase copii din Harmanesti are in sfarsit un loc doar al ei, unde sa isi creasca micutii. Duminica, 18 octombrie a.c., ei s-au mutat in noua locatie, care este acum in Valea Seaca. Cu ajutorul voluntarilor care s-au implicat in proiectul “Alerg prin Pascani” si au reusit sa stranga bani, au fost cumparate doua camere, bucatarie si dormitor, intr-o cladire din apropierea scolii din localitate.

  Familia s-a bucurat de un inceput de viata noua. Mama a facut focul, iar copiii s-au bucurat de o jucarie noua si ceva dulce.

  De mutarea lor s-au ocupat oamenii cu suflet mare care au si luptat pentru aceasta provocare. Este vorba despre Marius Buzdugan, initiatorul proiectului, Alerg prin Pascani, Claudiu Neamtu si Iuliana Niculita de la Asociatii Umanitare Donatii Pascani.

  Mentionam ca targetul evenimentului umanitar a fost de 20.000 de euro, iar pentru a aduna banutii, 20 de voluntari au alergat timp de 24 de ore pe stadionul municipal. Km alergati au fost cumparati de pe site-ul alergpentruautism.ro.

  De precizat este faptul ca mama cu cei sase copii, cu varste cuprinse intre 1 si 15 ani, au locuit in Harmanesti, intr-o casa batraneasca de peste 100 de ani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noul primar si consilierii din Cristesti au depus juramantul. Fostul primar: Au castigat tinerii. Au tot srijinul nostru!

  Comuna Cristesti are o noua conducere. Primarul si consilierii alesi pe 27 septembrie a.c. au depus juramantul, in cursul zilei de luni 19 octombire...

  Principalele moduri de transmitere a Covid-19. Cum ne putem feri de infectare

  Picăturile respiratorii, contactul cu mâinile şi norii de particule virale (aerosoli) din spaţii închise, slab ventilate, rămân cele mai probabile modalităţi de transmitere a...

  Deputații au votat ca suporturi pentru biciclete să fie montate obligatoriu lângă școli, clădiri publice, gări și piețe

  Dotarea cu suporturi pentru biciclete va deveni obligatorie în cazul clădirilor publice/de utilitate publică și nu numai, dacă o propunere legislativă adoptată marți la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI