2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022

Viorica Dăncilă l-a speriat pe Iohannis, încât fuge de orice dezbatere 

 

Candidatul PSD pentru Președinția României, Viorica Dăncilă, a obținut un prim succes la alegeri: 22.69% dintre votanți au ales candidatul PSD, în detrimentul celorlalți concurenți electorali.

Analiștii: marele câștigător al turului I este Viorica Dăncilă

Mai mulți analiști politici au declarat la unison că marele câștigător al primului tur al alegerilor prezidențiale este Viorica Dăncilă. Invitați să comenteze rezultatele alegerilor de duminică, cunoscuți jurnaliști au menționat faptul că PSD devine un adversar redutabil al lui Klaus Iohannis. 

Viorica Dăncilă a redat încrederea românilor în PSD și în șansa de a avea, pentru prima dată în 5 ani, un președinte muncitor și implicat. 

Un președinte arogant și leneș versus Un fost premier muncitor și cinstit 

Imediat după încheierea primului tur al alegerilor, Viorica Dăncilă a reînnoit invitația făcută lui Klaus Iohannis de a participa la dezbateri electorale, în care cei doi candidați să-și prezinte propria viziune asupra mandatului prezidențial. 

Din motive greu de înțeles, Klaus Iohannis refuză cu dispreț să apară în fața românilor, cărora le este dator să le explice ce anume a făcut pentru ei, în 5 ani de mandat la Cotroceni. Acest refuz i-a făcut pe mai mulți lideri de opinie să declare că președintele fuge de o dezbatere televizată deoarece îi este frică de Viorica Dăncilă. 

Din acest motiv, mai mulți comentatori și analiști consideră că turul II al alegerilor prezidențiale devine de fapt o confruntare între Klaus Iohannis, un președinte arogant, leneș și corupt – și Viorica Dăncilă, un fost premier cinstit, muncitor și aproape de oameni.

PSD – PROMOVARE ELECTORALA

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow