More

  Viorica Dăncilă l-a speriat pe Iohannis, încât fuge de orice dezbatere 

   

  Candidatul PSD pentru Președinția României, Viorica Dăncilă, a obținut un prim succes la alegeri: 22.69% dintre votanți au ales candidatul PSD, în detrimentul celorlalți concurenți electorali.

  Analiștii: marele câștigător al turului I este Viorica Dăncilă

  Mai mulți analiști politici au declarat la unison că marele câștigător al primului tur al alegerilor prezidențiale este Viorica Dăncilă. Invitați să comenteze rezultatele alegerilor de duminică, cunoscuți jurnaliști au menționat faptul că PSD devine un adversar redutabil al lui Klaus Iohannis. 

  Viorica Dăncilă a redat încrederea românilor în PSD și în șansa de a avea, pentru prima dată în 5 ani, un președinte muncitor și implicat. 

  Un președinte arogant și leneș versus Un fost premier muncitor și cinstit 

  Imediat după încheierea primului tur al alegerilor, Viorica Dăncilă a reînnoit invitația făcută lui Klaus Iohannis de a participa la dezbateri electorale, în care cei doi candidați să-și prezinte propria viziune asupra mandatului prezidențial. 

  Din motive greu de înțeles, Klaus Iohannis refuză cu dispreț să apară în fața românilor, cărora le este dator să le explice ce anume a făcut pentru ei, în 5 ani de mandat la Cotroceni. Acest refuz i-a făcut pe mai mulți lideri de opinie să declare că președintele fuge de o dezbatere televizată deoarece îi este frică de Viorica Dăncilă. 

  Din acest motiv, mai mulți comentatori și analiști consideră că turul II al alegerilor prezidențiale devine de fapt o confruntare între Klaus Iohannis, un președinte arogant, leneș și corupt – și Viorica Dăncilă, un fost premier cinstit, muncitor și aproape de oameni.

  PSD – PROMOVARE ELECTORALA

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Despre activitatea senatorului USR Dan Lungu, pe scurt

     Comunicat: Și la finalul acestei ultime sesiuni parlamentare, Dan Lungu, senator USR de Iași, își prezintă raportul de activitate actualizat. Acesta prezintă în detaliu...

  Vicele CJ Victor Chirila, seful UNPR Iasi Mircea Manolache si Silviu Gurlui au trecut la Partidul Verde

  n organizatia judeteana a Partidului Verde s-au inscris Victor Chirila, vicepresedinte al CJ Iasi, fost lider local al ALDE, consilierul judetean Mircea Manolache, fost...

  Tipic pentru Maricel Popa: nu avem nici spital, nici drumuri

  Deputatul PMP Petru Movila critica din nou activitatea presedintelui CJ Iasi, Maricel Popa. "Daca pana pe 15 iulie nu se instaleaza spitalul mobil de...

  Opinii