12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Violență extremă: Un adolescent a fost bătut cu bestialitate (VIDEO)

Imagini șocante desprinse parcă dintr-o rundă a unui meci de box. Totul organizat, se întâmplă la Cluj-Napoca. Numai că nu există arbitru, ci doar o victima care nu mai are putere să reacționeze sub ploaia de lovituri. Tânărul de 18 ani este lovit continuu din două părți, mai ales în zona capului și nici măcar nu are putere să strige după ajutor.

Tânărul, deși își pune mâinile la cap, nu se poate proteja de ploaia de lovituri. E pus la pământ și apucă doar să șipe stins după ajutor. Zadarnic însă.

Loviturile curg, cu pumnii sau picioarele. Autorii agresiunii sunt doi indivizi care îl calcă practic în picioare fără milă.

Când a reusit sa se ridice de jos, tânărul s-a dus la poliție să depună plângere, informează B1 TV. Pentru că starea lui era extrem de gravă, o ambulanță l-a preluat de acolo și l-a transportat la spital.

Unul dintre agresori a fost identificat și dă declarații la poliție. Oamenii legii trebuie să-i identifice însă și pe celălalt agresor, precum și pe tânăra care a filmat întreaga scenă.

Violență extremă la Cluj: Un adolescent a fost bătut cu bestialitate de alți doi tineri

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Pășcănean premiat la „Cupa Portas” la șah

   In zilele de 21 si 22 mai ,la Botosani...

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...

Scandalagii amendați la Pașcani

La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow