34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
Array

Violatorul Mârlanu a primit 13 ani de puşcărie

Încă un prădător sexual a fost pedepsit de judecătorii Curţii de Apel Iaşi. Pe 30 octombrie 2013, Robert Avroian (19 ani, din Ciohorăni) a urmărit-o pe A.A., care străbătea zilnic un drum de trei kilometri până acasă. Când fetiţa de 13 ani s-a despărţit de colegi, a atacat-o cu spray lacrimogen, a prins-o de mână şi a silit-o să-l urmeze printr-o pădure, o râpă şi grădini, până la o casă părăsită.
Aici, a aşezat-o pe pat şi a lăsat-o singură câteva minute. “Minora a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei colege, cerând ajutor, fiindcă mama ei nu avea telefon. Ea a spus că răpit-o Mârlanu, cum i se zicea inculpatului, dar nu a mai apucat să trimită un al doilea mesaj cu locul unde se afla”, au precizat procurorii.
Avroian a prins-o pe copilă cu aparatul în mână, a lovit-o şi i l-a luat. Apoi, a violat-o şi a ţinut-o până dimineaţă cu el. În timpul ce Mârlanu dormea, părinţii îşi căutau disperaţi fiica. Aceasta a fost găsită abia dimineaţă. Copila, care era virgină, suferă de stres posttraumatic, având coşmaruri, tulburări de respiraţie şi ritm cardiac. În faţa anchetatorilor, Avroian a susţinut că a făcut sex cu acordul fetei, care era chiar încântată! Pentru lipsire de libertate şi viol, el a fost condamnat de judecătorii Tribunalului la 11 ani şi 6 luni de puşcărie, dar procurorii au făcut apel. Acum, judecătorii Curţii de Apel au majorat pedeapsa lui Avroian la 13 ani.

Sursa Evenimentul

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
34 ° C
35.1 °
31.9 °
31 %
1.1kmh
96 %
mie
34 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI