15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Violator de bătrâne, arestat

Un violator a fost arestat pentru următoare 29 de zile. El a batjocorit o bătrâna ce ar putea fi mama lui. Fapta s-a petrecut la sfârșitul lunii martie atunci când a intrat pe timp de noapte, prin forțarea unui fereste în căsa femeii. Procurorii pășcăneni au trimis propunerea de arestare preventivă către Judecătoria Pașcani. Aceasta a fost aprobată.

Clipe de groză pentru două bătrâne. Acestea au fost violate și batjocorite de către un consătean. Cei trei locuiesc în comuna Costești, iar cea mai recentă faptă a avut loc în noapte de 24 spre 25 martie a.c. când Paul Cojocaru în vârstă de 45 ani a intrat în casa unei bunicuțe, de 75 ani din satul Giurgești. A năvălit asupra ei și a supus-o perversiunilor sexuale. Bătânica a fost și violată.

Imediat după incident, femeia a anunțat oamenii legii, care au început cercetările. S-a constatat că individul nu este la prima faptă de acest gen, el fiind condamnat la închisoare cu câțiva ani în urmă după ce a violat o altă femeie ce avea peste 80 de ani.

Individul este cercetat pentru violare de domiciliu și viol. El este arestat pentru o perioadă de 30 de zile dat fiind și caracterul violent.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow