14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Viol in grup in comuna Siretel

Caz zguduitor in comuna Siretel, satul Berezlogi. In seara zilei de 22 noiembrie 2012, o minora de 16 ani, Raluca Gajiu, a fost violata de catre doi tineri cu varste de 19 si 22 ani. Din cele spuse de unchiul fetei, Constantin Andronic, fata se ducea singura la bunica ei, pe un drum pustiu, cand tinerii au rapit-o si au dus-o in localitatea Heci, unde au intretinut raporturi sexuale cu ea. Apoi in dimineata acestei zile, unul din tineri a adus-o cu microbuzul pana in Siretel, iar minora a plecat spre o padure cu gandul de a-si pune capat zilelor, insa, din fericire, a fost gasita de matusa sa care a anuntat autoritatile.
La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei si unul al ambulantei care a transportat-o pe tanara la Spitalul de Urgente Pascani.

“Doi frati care locuiesc in sat si-au batut joc de fata. Dumitru si Gabriel Iftimie au batut-o si au violat-o dar sper ca politia va face dreptate” declara matusa minorei, Ana Andronic. Femeia rasufla usurata pentru faptul ca a impiedicat-o pe Raluca sa-si puna capat zilelor.

Cercetarile continua si daca ceea ce au spus rudele minorei se dovedeste a fi adevarat, tinerii risca pedeapsa cu inchisoarea de pana la 20 de ani.

Alte articole