Slider

O investitie importanta va fi data in folosinta in curand, in orasul Targu Frumos. Vineri, 5 octombrie, de la ora 11:30, va avea loc inaugurarea noii sali de sport de la Liceul Teoretic „Ion Neculce”, din apropierea Primariei.

Chiar daca sala este in spatele liceului, aceasta va fi folosita de toti scolarii din oras. In legislativul local, s-a precizat faptul ca se va stabili un program pe unitati de invatamant.

Potrivit Companiei Nationale de Investitii, sala de sport din localitatea Târgu Frumos a fost realizată după un proiect tip al CNI, este de tip monovolum, structurată astfel încât parterul este dedicat sportivilor şi activităţilor sportive, iar etajul constituie tribuna pentru cei 180 de spectatori. Sala de sport a fost prevăzută pentru practicarea mai multor discipline sportive – handbal, baschet, tenis şi volei şi poate fi utilizată atât pentru competiţii de nivel local, cât şi judeţean.

Valoarea acestei investiţii se ridică la 5 milioane lei. Ea are o suprafaţă de joc de 1.083 metri pătraţi, dispune de cabinet de prim ajutor, vestiar antrenori, cabinet profesori, vestiare pentru sportivi, foaier şi grupuri sanitare.

 

Slider