13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Vineri, bursa locurilor de muncă! Vezi care este oferta! – DOC

Vineri, bursa locurilor de muncă! Vezi care este oferta! – DOC

 Sute de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă. Job-urile sunt pentru toate categoriile de vârstă și pregătire. Societățile vă așteaptă vineri dimineața, 20 octombrie, la o nouă ediție e evenimentului Bursa locurilor de muncă, loc numai bun să vă întâlniți cu angajatorii. Nu uitați să veniți pregătiți cu un CV și cu bună dispoziție. 

 Dacă încă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau vreți să-l schimbați, Agenția pentru ocuparea forței de muncă organizează încă o ediție pentru șomeri și nu numai. Astfel, vineri, 20 octombrie, începând cu ora 09:00, sunteți așteptați la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani să luați contact cu angajatorii și să depuneți CV-urile pentru un posibil loc de muncă.

Pentru Pașcani, în această perioadă sunt puse la dispoziția cetățenilor prin Agenție, 400 locuri de muncă vacante în toate domeniile – de la construcții și confecții până la cele în servicii.

Aici sunt așteptate și persoanele cu studii superioare. Pentru ele, societățile înscrise la Bursă, oferă peset 40 joburi, de la ingineri până la economiști.

Până în aceste momente s-au înscris pentru a participa la eveniment peste 30 de societăți cu peste 400 locuri de muncă. Nu uitați să veniți cu un curiculum vitae pentru a fi lăsat angajatorilor.

Locuri de Munca Vacante 18.10.-25.10.2017. by Dana Ursuleasa on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow