More

  Vineri, bursa locurilor de muncă! Vezi care este oferta! – DOC

  Vineri, bursa locurilor de muncă! Vezi care este oferta! – DOC

   Sute de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă. Job-urile sunt pentru toate categoriile de vârstă și pregătire. Societățile vă așteaptă vineri dimineața, 20 octombrie, la o nouă ediție e evenimentului Bursa locurilor de muncă, loc numai bun să vă întâlniți cu angajatorii. Nu uitați să veniți pregătiți cu un CV și cu bună dispoziție. 

   Dacă încă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau vreți să-l schimbați, Agenția pentru ocuparea forței de muncă organizează încă o ediție pentru șomeri și nu numai. Astfel, vineri, 20 octombrie, începând cu ora 09:00, sunteți așteptați la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani să luați contact cu angajatorii și să depuneți CV-urile pentru un posibil loc de muncă.

  Pentru Pașcani, în această perioadă sunt puse la dispoziția cetățenilor prin Agenție, 400 locuri de muncă vacante în toate domeniile – de la construcții și confecții până la cele în servicii.

  Aici sunt așteptate și persoanele cu studii superioare. Pentru ele, societățile înscrise la Bursă, oferă peset 40 joburi, de la ingineri până la economiști.

  Până în aceste momente s-au înscris pentru a participa la eveniment peste 30 de societăți cu peste 400 locuri de muncă. Nu uitați să veniți cu un curiculum vitae pentru a fi lăsat angajatorilor.

  Locuri de Munca Vacante 18.10.-25.10.2017. by Dana Ursuleasa on Scribd

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet