9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Vineri are loc Balul Bobocilor la “Unirea”

Vineri are loc Balul Bobocilor la “Unirea”

 În fiecare toamnă se numără bobocii. Și de această dată unul dintre cele mai așteptate evenimente din viața de proaspăt liceean este să participe la Balul bobocilor. Vineri seara are loc prima distracție, de la Colegiul CF Unirea din Pașcani iar organizatorii spun că probele și tematica evenimentului o să fie tot ce trebuie pentru un spectacol reușit.

Pregătirile pentru Balul Bobocilor sunt în toi în licee. La Pașcani, prima unitatea de învățământ care va deschide seria evenimentelor este Colegiul CF Unirea. Aici, Balul se anunță unul de pomină și care va aduce în atenție muzică și costumații ale anilor ’60 sau ’90 ale artiștilor români Iris sau Dan Spătaru sau a celor străini ABBA sau 2PAC.

Astfel, pe data de 13 octombrie, începând cu orele 17:00, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani se va da startul acestei ediții unde vor participa 11 perechi de proaspeți liceeni care vor trece prin cele 4 probe – de la prezentare, aptitudini sau parada costumelor dar și una surpriză.

De asemenea este pregătită și o tombolă pentru toți cei prezenți dar și multe momente surpriză oferite de cei mai talentați elevi care vor înlocui cu brio artiștii de la nivel național.

Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană și se pot cumpăra de la organziatori. De asemenea, după bal va avea loc un party la New Art Cafe.

La Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, evenimentul dedicat bobocilor este programat pentru ziua de vineri, 17 noiembrie, iar elevii de la “Miron Costin” au stabilit ca balul să aibă loc tot  vineri dar pe 10 noiembrie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI