More

  Vineri 150 de copii pleacă spre Muncel. Începe tabăra ”Împreună pentru tineri”!

  Array

  Începe tabăra ”Împreună pentru tineri”, iar cei 150 de participanți se grăbesc să își facă bagajele, pentru că vineri la ora 14.00 se vor întâlni în fața gării din Pașcani cu responsabilii de grup și autobuzele îi vor transporta pe toți la Muncel.

  Organizarea activităților este pe ultima sută de metri, iar echipa de organizare formată din 50 de volutari cu peste 15 coordonatori și moderatori îi așteaptă pe toți cu nerăbdare deoarece le sunt pregătite activități deosebite, fie că e vorba de jocuri interactive, ateliere de creație, muzică, pictură, poezie, spiritualitate, dezvoltare socială, facepainting, autoapărare, teatru de improvizație, public speaking sau orientare turistică.

  Precizăm că tabăra ”Împreună pentru tineri”, a fost inițiată în baza unui proiect depus de Asociația ”ȘANSA 2010”și realizat cu sprijinul Municipiului Pașcani la Muncel, în perioada 26-28 iunie.

  Deoarece inițiativa nu are numai scopul de a veni în sprijinul elevilor pentru a petrece o parte din timpul liber al vacanței într-un mod util, ci și de a promova colaborarea în acțiunile de voluntariat, Asociația ”ȘANSA 2010” a ales să organizeze acest eveniment în parteneriat cu cele 3 asociații care se remarcă la nivelul municipiului: Asociația creștină A.T.O.R, Filiala Pașcani, Asociația ”Lumină și dar” și cercetașii de la Centrul Local ”Crinii Pașcani”.

  În tabără, copiii între 11 și 19 ani vor afla și lucruri noi despre despre voluntariat , în urma participării la o conferință urmată de dezbateri, cu titlul ”Tinerii între acțiunile de voluntariat și provocările lumii de astăzi”.

  Pentru alte informatii puteți accesa pagina de facebook: ”Împreună pentru tineri” sau telefona la 0745903243.

  Echipa de organizare precizează că orice alte materiale de promovare sau declarații publice referitoare la proiect, care nu au în cadrul lor expresia ”proiect realizat cu sprijinul Municipiului Pașcani”, conform Ghidului de Finanțare, nu au acceptul organizatorilor sau managerului de proiect, Mihaela Iulia Spiridon, iar Asociația ”ȘANSA 2010”, inițiatorul proiectului, nu își asumă responsabilitatea pentru publicarea sau difuzarea lor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet