27.4 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Vinerea neagra pentru comerciantii din Piata Vale. Primaria vrea sa ii mute langa stadion pentru inceperea lucrarilor de modernizare

Masuri radicale in piata agroalimentara din zona Vale. Administratia locala intentioneaza sa faca un control la sange in randul comerciantilor. Actiunea este programata pentru ziua de vineri incepand cu orele 08.00, fiind vizate in special constructiile care au fost ridicate fara autorizatiile necesare de la Primarie. In acesta situatie s-ar afla cativa zeci de comercianti care si-au construit standuri din termopan doar cu aprobarea verbala a fostului primar.

Noua conducere a Primariei sustine ca doreste sa incepa investitiile de amenajare a pietei asa incat zona de desfacere a produselor agroalimentare sa fie separata de cea in care se vand diferite articole de imbracaminte si uz casnic. Viceprimarul Pascaniului sustine ca vor fi scosi afara din piata toti comerciantii care nu vor avea actele in regula si vor fi mutati in apropierea fostului stadion de rugby.

In replica, comerciantii sustin ca sunt surprinsi de initiativa administratiei locale. Ei nu sunt de acord sa fie mutati in spatele pietei pe motiv ca le-ar scade vanzarile si vor sa ramana pe amplasamentele actuale, reabilitate cu bani din buzunarul lor, cca 10 de milioane de lei fiecare, la initiativa fostului primar.
Orizont.info

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...